Κλήσεις με εντυπωσιακά καθαρό, κρυστάλλινο ήχο και χωρίς «θόρυβο» από το περιβάλλον, ακόμα και όταν μιλούν χαμηλόφωνα, απολαμβάνουν πλέον αποκλειστικά οι συνδρομητές της Cosmote. Η εταιρεία προσφέρει στους πελάτες της, πρώτη στην Ελλάδα και χωρίς καμία επιπλέον χρέωση, τη μοναδική εμπειρία των υπηρεσιών φωνής υψηλής ευκρίνειας (High Definition Voice - HD Voice).

Για να απολαμβάνουν κλήσεις High Definition, οι δύο συνομιλητές αρκεί να χρησιμοποιούν, οπουδήποτε στην Ελλάδα, το 3G δίκτυο της Cosmote και οι συσκευές τους να υποστηρίζουν HD Voice. Ο Γενικός Τεχνικός Διευθυντής της Cosmote, Γιώργος Τσώνης, δήλωσε σχετικά: «Το δίκτυο της Cosmote ξεχωρίζει συστηματικά για την ποιότητά του μετρώντας συνεχώς πρωτιές.

Πρώτοι στην ελληνική αγορά προσφέραμε ευρυζωνικές υπηρεσίες υψηλής ταχύτητας HSDPA. Ήμασταν ανάμεσα στις πρώτες εταιρείες στην Ευρώπη που αναβαθμίσαμε το δίκτυό μας σε HSPA+. Πρώτοι φέραμε το 4G που ήδη αναπτύσσεται ταχύτατα σε ολόκληρη τη χώρα. Τώρα, πρώτοι προσφέρουμε υπηρεσίες φωνής υψηλής ευκρίνειας, το μέλλον στις υπηρεσίες φωνής». Αξίζει να σημειωθεί ότι η πληθυσμιακή κάλυψη του δικτύου 3ης γενιάς της Cosmote ανέρχεται σήμερα σε 98,3%.