«Αν έπρεπε να περιγράψω την περασμένη χρονιά με μια φράση, θα έλεγα ότι μέσα σε ένα αφύσικο περιβάλλον είχαμε μία φυσιολογική χρονιά».

Με αυτά τα λόγια αναφέρθηκε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΟΤΕ, Μιχάλης Τσαμάζ, στην πορεία της εταιρείας το 2015 στο πλαίσιο της ετήσιας συνάντησης της Διοικητικής Ομάδας του Ομίλου ΟΤΕ. Ο απολογισμός της χρονιάς περιελάμβανε ειδικές αναφορές στις σημαντικές επενδύσεις σε δίκτυα Νέας Γενιάς, κρίσιμο πυλώνα της στρατηγικής της εταιρείας: η πληθυσμιακή κάλυψη του VDSL έφθασε στο 40%, στην κινητή η πληθυσμιακή κάλυψη 4G αυξήθηκε σε πάνω από 80%, ενώ ο Όμιλος ΟΤΕ προσέφερε πρώτος στην Ελλάδα και από τους πρώτους στην Ευρώπη, και ταχύτητες έως 375 Mbps.

Η καθιέρωση ενιαίας εμπορικής μάρκας περιγράφηκε ως ορόσημο για την ιστορία του Ομίλου, ενώ ξεχωριστή αναφορά έγινε και στις τεχνολογικές δυνατότητες του Ομίλου ΟΤΕ στον τομέα του ICT, ως αξιόπιστου παίκτη σε Ευρωπαϊκό επίπεδο. Για το 2016, ο Όμιλος ΟΤΕ θα συνεχίσει να ακολουθεί το στρατηγικό πλάνο έξι πυλώνων για να επιτύχει τους στόχους του, ενώ κλείνοντας την ομιλία του ο κ. Τσαμάζ τόνισε: «Έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε για να ικανοποιήσουμε τον πελάτη, να μείνουμε στην κορυφή και να πάμε την εταιρεία μπροστά. Οι στόχοι μας είναι υψηλοί. Αλλά, είμαστε φτιαγμένοι για τα δύσκολα».