Το Great Place to Work Hellas δημοσίευσε την Κυριακή 1 Απριλίου 2017 τα αποτελέσματα της έρευνας Best Workplaces 2018, της καθιερωμένης ετήσιας έρευνας αξιολόγησης του εργασιακού περιβάλλοντος στην Ελλάδα.

Στην έρευνα Best Workplaces 2018, η οποία διεξήχθη για 16η συνεχή χρονιά στη χώρα μας με την ακαδημαϊκή υποστήριξη του ALBA Graduate Business School, The American College of Greece, διακρίθηκαν 25 επιχειρήσεις, οι οποίες χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες ανάλογα με τον αριθμό των εργαζομένων τους. Όσον αφορά τις διακρίσεις των επιχειρήσεων τεχνολογικού ενδιαφέροντος, στην κατηγορία των «μεγάλων» επιχειρήσεων (πάνω από 251 εργαζόμενους) διακρίθηκε η Epsilon Net (2η), στην κατηγορία των «μεσαίων» επιχειρήσεων (από 50 έως 250 εργαζόμενους) διακρίθηκαν οι Microsoft Hellas (1η) και Data Communications (5η), ενώ, τέλος, στην κατηγορία των «μικρών» επιχειρήσεων (από 20 έως 49 εργαζόμενους) διακρίθηκαν οι Τemenos Hellas (2η), PCS (3η) και Convet Group eBusiness Consulting (4η).

Η αξιολόγηση των εταιρειών ολοκληρώθηκε τον Φεβρουάριο του 2018. Συνολικά, δήλωσαν συμμετοχή εταιρείες από διάφορους κλάδους της αγοράς, οι οποίες απασχολούν 22.300 εργαζόμενους. Η έρευνα η οποία διεξάγεται με ανώνυμα ερωτηματολόγια, στηρίζεται κατά κύριο λόγο στην άποψη που έχουν οι εργαζόμενοι για την εταιρεία τους. Η βράβευση των εταιρειών με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα για το 2018 θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 24 Απριλίου, κατά τη διάρκεια επίσημου εορταστικού δείπνου.