Τις μηχανές γραφείου στις οποίες συμπεριλαμβάνονται καταστροφείς εγγράφων για ατομικά, μικρομεσαία ή πολυάσχολα γραφεία, κοπτικά μηχανήματα γραφείου και παραγωγής, καθώς επίσης και διπλωτικά μηχανήματα της IDEAL Krug & Priester θα διαθέτει αποκλειστικά η Intersys στην ελληνική αγορά, έπειτα από τη σύναψη σχετικής συμφωνίας συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών.

Η IDEAL Krug & Priester δραστηριοποιείται για περισσότερο από μισό αιώνα στη διεθνή αγορά και αποτελεί μία από τις κορυφαίες κατασκευάστριες εταιρείες καταστροφέων εγγράφων και κοπτικών μηχανημάτων. Οι δε λύσεις της διακρίνονται για την υψηλή αισθητική, τις προηγμένες λειτουργίες, τη στιβαρή κατασκευή, την εύκολη χρήση τους, αλλά και την αυξημένη ασφάλεια που προσφέρουν κατά τη χρήση τους.

Όπως υπογράμμισε ο Ευάγγελος Παπανδρέου, Director του Τομέα Αυτοματισμού Γραφείου της Intersys A.E.: “Η Intersys, χάρη στην πλούσια γκάμα προϊόντων αυτοματισμού γραφείου, βρίσκεται επί σειρά ετών στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων των πελατών B2B και B2C. Η νέα συνεργασία που εγκαινιάσαμε με την IDEAL Krug & Priester προσδοκούμε ότι θα καλύψει τις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες του επιχειρηματικού κόσμου για ποιοτικό εξοπλισμό γραφείου, με έμφαση στην ποιότητα και την απόδοση”.