Η θυγατρική της Mellon στην Πολωνία απέσπασε δυο βραβεία στα Contact Center World Awards EMEA 2017.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία έλαβε χρυσό βραβείο στην κατηγορία Best Outbound Campaign και ασημένιο στην κατηγορία Best Outsourcing Partnership, διακρίσεις που ενισχύουν τη θέση του ομίλου ως κορυφαίου πάροχου υπηρεσιών contact center σε ολόκληρη την περιοχή δραστηριοποίησης του. Η χρυσή διάκριση αφορά στην καμπάνια Real Time Management που έχει αναλάβει η Mellon Poland για λογαριασμό της mBank, την τέταρτη μεγαλύτερη τράπεζα της Πολωνίας.

Την παρουσίαση της υποψηφιότητας έκανε η Μαρία Κοτσυφάκη, Διευθύντρια Ανάπτυξης του Ομίλου για τις υπηρεσίες contact center. Η εταιρεία διακρίθηκε ακόμα στην κατηγορία “Best Outsourcing partnership” όπου συμμετείχε με την mBank. Την παρουσίαση της επιτυχημένης συνεργασίας που μετρά πλέον 9 χρόνια έκανε ο Bartlomiej Sciblak, Διευθυντής Λειτουργιών, Mellon Poland.

Τα Contact Center World Awards αποτελούν τη μεγαλύτερη διοργάνωση του κλάδου από το 1999. Η κριτική επιτροπή, απαρτιζόμενη από σημαντικά στελέχη του κλάδου, βαθμολόγησε τις παρουσιάσεις των 35 φιναλίστ του διαγωνισμού για την περιοχή της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής που έλαβαν χώρα από τις 22 έως τις 25 Μαΐου, με την απονομή των βραβείων να πραγματοποιείται την Παρασκευή 26 Μαΐου στο Λονδίνο.