Σε μια προσπάθεια να συγκροτήσει μια αποδοτική ηγετική ομάδα, η οποία θα είναι σε θέση να ανταποκριθεί στις διαρκώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις της εποχής και της εγχώριας αγοράς, η Microsoft Ελλάς προχώρησε σε μια σειρά από εσωτερικές αλλαγές.

Συγκεκριμένα, ο Patrick Malone αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθυντή Marketing και Operations, η Ελένη Ραχανιώτου αποτελεί τη νέα Διευθύντρια Τεχνολογίας, ο Φώτης Δραγανίδης είναι ο καινούριος Γενικός Διευθυντής του Κέντρου Καινοτομίας, η Τινίτα Γεωργαντζή αναλαμβάνει τη Διεύθυνση της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και Εμπειρίας Πελατών (Customer & Partner Experience), ενώ ο Μάριος Ίσαρης είναι ο νέος Marketing Manager των προϊόντων Windows Business Group. Παράλληλα, πριν από μερικές εβδομάδες στην ίδια εταιρεία τρία στελέχη διεύρυναν το ρόλο τους.

Συγκεκριμένα, η Δήμητρα Ντάρδα ανέλαβε αναλάβει τη Διεύθυνση Πωλήσεων και Συνεργατών  Καταναλωτικών/Retail Προϊόντων στο νεοσύστατο τμήμα Consumer Channel Group (CCG), η Λία Κομνηνού εκτελεί καθήκοντα Διευθύντριας Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων και η Ματίνα Χατζηπαύλου ανέλαβε επικεφαλής της Διεύθυνσης Ανθρωπίνου Δυναμικού.