Αύξηση του κύκλου εργασιών της κατά 8,1% σε ετήσια βάση για το 2011 εν συγκρίσει με το αμέσως προηγούμενο έτος σημείωσε η SAS, επιτυγχάνοντας σημαντικές πωλήσεις στις λύσεις διαχείρισης κινδύνων και analytics, κυρίως σε τράπεζες, ασφαλιστικές και τηλεπικοινωνιακές εταιρείες.

Παράλληλα, ιδιαίτερη άνθηση γνώρισαν και οι κάθετες λύσεις της εταιρείας που απευθύνονται σε καθετοποιημένους κλάδους της εγχώριας αγοράς. Μάλιστα, η SAS Ελλάδος κατάφερε αφενός μεν να διαθέσει λύσεις συμμόρφωσης με την ευρωπαϊκή οδηγία Solvency II για τη φερεγγυότητα και κεφαλαιακή επάρκεια ασφαλιστικών εταιρειών, καθώς και ανάλυσης της σύγχρονης τάσης των κοινωνικών δικτύων, με τη λύση SAS Social Network Analysis.

“Η πορεία της SAS στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια συνάδει με τη γενικότερη πορεία της εταιρείας σε παγκόσμιο επίπεδο και χαρακτηρίζεται από υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης τόσο όσον αφορά τα οικονομικά της μεγέθη όσο και το ανθρώπινο δυναμικό της -και μάλιστα εν μέσω κρίσης, επιβραβεύοντας τη στρατηγική της εταιρείας και την προσήλωση στις ανάγκες των πελατών της”, όπως τόνισε ο Νίκος Πέππας, Γενικός Διευθυντής Ελλάδας και Κύπρου της SAS.