Σημαντική ήταν η ανάπτυξη που κατάφερε να πετύχει κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους η TotalSoft, εταιρεία παραγωγής επιχειρησιακού λογισμικού και μέλος του ομίλου των εταιρειών της Global Finance.

Συγκεκριμένα, ο κύκλος εργασιών της ανήλθε στα επίπεδα των 25,92 εκατομμυρίων ευρώ και τα κέρδη EBITDA διαμορφώθηκε στα 4,5 εκατομμύρια ευρώ.

Το μεγαλύτερο ποσοστό των εσόδων (81%) προήλθε από την σουίτα λογισμικού Charisma Business Suite, που αναπτύσσει η ίδια η εταιρεία και πέτυχε πωλήσεις 17,91 εκατομμυρίων ευρώ.

Μεταξύ των εταιρειών που εντάχθηκαν στο πελατολόγιο της Totalsoft πέρυσι ήταν οι Coca-Cola, Eye Centers, Garanti Leasing, το νοσοκομείο Muntenia, Mobiup Online, Simba Invest, TCE 3 Brazi, Dinamica Impex, European, , General Electric Bulgaria, MedLife, Niro Grup, Diana, Gral Medical, Metalplast, Scop Computers και Prospeciuni. Όσο για το τρέχον έτος, η εταιρεία στοχεύει στην επίτευξη ενοποιημένων εσόδων που θα φτάσουν στα επίπεδα των 30 εκατομμυρίων ευρώ και ενοποιημένο EBITDA στα 5 εκατομμύρια ευρώ.