Σε χθεσινή συνάντηση, έγινε απολογισμός του έργου του ΣΕΚΕΕ (Σύνδεσμος Εταιρειών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδος) και ανακοινώθηκαν οι επόμενες δράσεις.

Μέσα στον πρώτο χρόνο λειτουργίας του ΣΕΚΕΕ (Σύνδεσμος Εταιρειών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδος), διπλασιάστηκε ο αριθμός των μελών του, από 32 σε 64, αναπτύσσοντας συνεργατικές πρωτοβουλίες που εξυπηρετούν τη διεύρυνση παρουσίας -δραστηριοτήτων των μελών στη διεθνή αγορά, τη διευκόλυνση της πρόσβασης σε επιχειρηματικά κεφάλαια και τη συνεργατική δικτύωση μεταξύ τους.

Στο πλαίσιο της Γ.Σ., έγινε η ανάδειξη τριών αναπληρωματικών μελών και εξελέγησαν οι: Βατικιώτης Δήμος (ATCOM), Κοσκινάς Νίκος (LOCOTEL) και Σταθακόπουλος Γιάννης (AUDIOTEX). Έπειτα ακολούθησε ανοικτή παρουσίαση των δραστηριοτήτων του Συνδέσμου, με συντονιστή τον Γενικό Διευθυντή, Γιάννη Κ. Γιανναράκη και προσκεκλημένους φορείς που μετέχουν στο ευρύτερο «οικοσύστημα» του ΣΕΚΕΕ, καθώς και εκπροσώπους Τύπου.

Οι συμμετέχοντες προέρχονται από τον κλάδο της βιομηχανίας κινητής τηλεφωνίας, των επενδυτικών κεφαλαίων και των εταιρειών συμβούλων, οι οποίοι συμμετείχαν ενεργά σε διάλογο για τη διαμόρφωση των επόμενων βημάτων του Συνδέσμου.

Ο Πρόεδρος του ΣΕΚΕΕ, Κωστής Παπαδημητρακόπουλος, παρουσιάζοντας τις δράσεις του Συνδέσμου, τον χαρακτήρισε «γεννήτρια» ενός cluster, καθώς ο βασικός του άξονας συνίσταται στη διεπαφή των εταιρειών και στην εκκόλαψη νέων συνεργασιών που εισηγείται ο Σύνδεσμος.