Η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Ηλείας-Ολυμπίας (ΕΑΣ), μία από τις μεγαλύτερες Συνεταιριστικές Οργανώσεις στην Ελλάδα, επέλεξε τις λύσεις τις Pylon για τη μηχανογράφησή της.

Στο πλαίσιο αυτό η Ergologic (Platinum Partner της Epsilon Net), προχώρησε στην εγκατάσταση των εφαρμογών PYLON Commercial & Retail. Οι δύο εφαρμογές ενοποίησαν τις τρεις γραμμές παραγωγής (ελαιόλαδου, αραβόσιτου, κρασιού), στις οποίες υποστηρίζεται η εκκαθάριση παραλαβής πρωτογενών προϊόντων από τους παραγωγούς. Το PYLON Commercial κάλυψε πλήρως την παραγωγική ανάγκη του Συνεταιρισμού για συγκέντρωση, επεξεργασία, τυποποίηση και διάθεση τοπικών αγροτικών προϊόντων.

Επίσης μηχανογραφήθηκαν με απόλυτη επιτυχία και επιπλέον δραστηριότητες του Συνεταιρισμού, όπως η παραγωγή ζωοτροφών, η διακίνηση εφοδίων και γεωργικών φαρμάκων. Παράλληλα, η ενσωματωμένη Λογιστική Διαχείριση διευκόλυνε τις πολλαπλές ανάγκες του Συνεταιρισμού, αναφορικά με την τιμολόγηση, τα πάγια, τις επιδοτήσεις και την επιστροφή ΦΠΑ των αγροτών. Το PYLON Retail προσαρμόστηκε στις σύνθετες ανάγκες λιανικής της ΕΑΣ καλύπτοντας αποτελεσματικά την εμπορική διαχείριση των παραδοσιακών προϊόντων απ’ όλη την Ελλάδα, μέσα από τα 5 online υποκαταστήματα και ένα ιδιόκτητο mini market, με διαδικασίες/οθόνες εντατικής λιανικής (on-line & off-line), για την προμήθεια αγροτικών εφοδίων και ζωοτροφών.