Η Μti Systems ολοκλήρωσε με επιτυχία έργο ticketing και admission control για αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία σε πόλεις της Αλβανίας, με τη χρηματοδότηση του Albanian American Development Foundation (AADF).

Συγκεκριμένα, έπειτα από διαγωνισμό του AADF για την ανάπτυξη του τουρισμού της Αλβανίας και την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς της, σε συνεργασία με το Υπουργείο Πολιτισμού της χώρας, η ΜΤΙ ανέλαβε το έργο για επτά αρχαιολογικού ενδιαφέροντος τοποθεσίες ανά τη χώρα. Το έργο αφορά τη σύνδεση σε κλειστό δίκτυο των αρχαιολογικών χώρων και μουσείων με το κεντρικό σύστημα διαχείρισης στο Υπουργείο Πολιτισμού.

Η ΜΤΙ πραγματοποίησε τον σχεδιασμό, διαμόρφωση του χώρου υποδοχής, δικτύωση/διασύνδεση, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία, διαμόρφωση media, επιμόρφωση και εκπαίδευση προσωπικού, καθώς και τη συντήρηση/υποστήριξη του συστήματος έκδοσης, διαχείρισης και ελέγχου εισιτηρίων, ως συνεργάτης των εταιρειών Gateway Ticketing Systems, Skidata AG, TLS-Boca Systems, κορυφαίων παγκοσμίως κατασκευαστών του χώρου.

Στο έργο περιλαμβάνονταν τουρνικέ εξωτερικού χώρου για παντός καιρού συνθήκες, η παραμετροποίηση και παραγωγική λειτουργία του λογισμικού έκδοσης εισιτηρίων, localization σύμφωνα με τις ανάγκες του πελάτη, τους αλβανικούς κανονισμούς και γλώσσα και συνεχής υποστήριξη του συστήματος με τη βοήθεια τοπικού συνεργάτη.