Η Dell EMC επεκτείνει το χαρτοφυλάκιό της στα συστήματα αποθήκευσης μέσης κατηγορίας με δύο νέες συστοιχίες αποθήκευσης δεδομένων SC All-Flash, παράλληλα με σημαντικές ενημερώσεις του software Dell EMC Unity, το οποίο είναι σχεδιασμένο για να βελτιώνει την απόδοση και μειώνει τις δαπάνες για μικτές εφαρμογές “block and file”.

Οι νέες συστοιχίες αποθήκευσης Dell EMC SC All-Flash είναι βελτιστοποιημένες για μονάδες με αποκλειστική χρήση μνήμης flash (All-Flash), παρέχοντας ανώτερη απόδοση και enterprise-ready χαρακτηριστικά. Οι συστοιχίες SC All-Flash είναι σχεδιασμένες έτσι, ώστε να βοηθούν τους πελάτες να εκσυγχρονίσουν τα δικά τους data centers, για μεγαλύτερη ταχύτητα, αποδοτικότητα και εξοικονόμηση χρημάτων στις υπάρχουσες εφαρμογές.

Επίσης, είναι σχεδιασμένες έτσι, ώστε να δίνουν στους πελάτες νέες ευκαιρίες αξιοποίησης των συστημάτων και των εφαρμογών που βασίζονται σε τεχνολογία flash. Σχεδιασμένο με γνώμονα την απλότητα, την απόδοση της τεχνολογίας All-Flash και των ενοποιημένων περιβαλλόντων SAN-NAS, το Dell EMC Unity επιτρέπει στους οργανισμούς να επιταχύνουν την εγκατάσταση, να απλοποιούν τη διαχείριση και να ενοποιούν τη διαβάθμιση των συστημάτων αποθήκευσης στο cloud.

Το νέο Unity v4.3 OS παρέχει πολλαπλές σημαντικές ενημερώσεις, όπως deduplication, το οποίο βοηθά στη μείωση των εξόδων, μαζί με νέες τεχνολογίες  που διευκολύνουν αναβαθμίσεις συστήματος που δε σταματούν τη λειτουργία και επιτρέπουν συγχρονισμό των αρχείων. Tέλος, η Dell EMC εισάγει το νέο πρόγραμμα Future-Proof Storage Loyalty Program.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα παρέχει τη μεγαλύτερη εγγύηση ικανοποίησης στην αγορά  για διάστημα τριών ετών, μαζί με οφέλη για τον πελάτη όπως, συνολική κάλυψη της επένδυσης σε software και hardware, εγγυάται την αποδοτικότητα του συστήματος αποθήκευσης, απροβλημάτιστες μεταβάσεις (migration) δεδομένων και δωρεάν Virtustream Storage Cloud.