Η Intralot έχει διαμορφώσει μια νέα πραγματικότητα στον παγκόσμιο κλάδο των τυχερών παιχνιδιών, αναπτύσσοντας καινοτόμο τεχνολογία και πρωτοποριακές υπηρεσίες.

“Είμαστε υπερήφανοι που κατά τη διάρκεια των τελευταίων 20 ετών η εταιρεία μας αναπτύχθηκε παράλληλα με τους πελάτες της, συντελώντας στη διαμόρφωση ενός προηγμένου τεχνολογικά κλάδου που αποτελεί πρότυπο παγκοσμίως”, δήλωσε ο Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Intralot, κατά τη διάρκεια της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων, η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Αθήνα.

“Η καινοτομία αποτελεί συγκριτικό πλεονέκτημα της εταιρείας και μοχλό ανάπτυξης της διεθνούς εξάπλωσής της. Η επιτυχία της εταιρείας στηρίχθηκε στους ανθρώπους της και την αφοσίωσή τους, τη σκληρή δουλειά και την προσήλωσή τους στις αξίες της εταιρείας. Σε μία περίοδο μεγάλων προκλήσεων για τον κλάδο, εξακολουθούμε να στηριζόμαστε στις ίδιες θεμελιώδεις αξίες, οι οποίες μας οδήγησαν στην κατάκτηση της κορυφής: πάθος για την επίτευξη υψηλών στόχων, δέσμευση για την ικανοποίηση των πελατών μας και αφοσίωση στο σχεδιασμό και την ανάπτυξη πρωτοποριακών λύσεων”.

Επιπλέον, ο Κ. Αντωνόπουλος παρουσίασε τη στρατηγική που θα ακολουθήσει ο Όμιλος Intralot τα επόμενα χρόνια, με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση της θέσης του και των πελατών του σε έναν απαιτητικό, αλλά ιδιαίτερα συναρπαστικό κλάδο.