Τη λύση ηλεκτρονικής τιμολόγησης της SoftOne, μέλους του Ομίλου Εταιρειών Olympia ιδρύσεως του Πάνου Γερμανού, επέλεξε η Pescanova, θυγατρική του ομώνυμου διεθνούς ομίλου που δραστηριοποιείται στην αγορά των κατεψυγμένων τροφίμων σε 5 ηπείρους και περισσότερες από 20 χώρες συνολικά.

H Pescanova Hellas αντικατέστησε τη σύνθετη λύση που εφήρμοζε μέχρι πρότινος, με την υπηρεσία e-invoicing, επεκτείνοντας την έκδοση και παράδοση ηλεκτρονικών παραστατικών (από το 30%) στο 92% των πελατών της. Χωρίς πρόσθετες επενδύσεις ή ανάγκες εκπαίδευσης, η υπηρεσία επιτρέπει στην επιχείρηση να αποστέλλει τιμολόγια σε supermarkets και χονδρεμπόρους τροφίμων, απευθείας από το ERP σύστημα της, μέσα σε λίγα μόνο δευτερόλεπτα, περιορίζοντας δραστικά το χρόνο αποπληρωμής τους.

H  λύση της SoftOne παρέχει τη δυνατότητα στον παραλήπτη να προβάλλει το παραστατικό στη γλώσσα που επιθυμεί, θέτοντας τέλος στην ανάγκη δημιουργίας και τήρησης πολλαπλών φορμών παραστατικών ανά κατηγορία πελάτη (εσωτερικού και εξωτερικού). Η αυτόματη αρχειοθέτηση των τιμολογίων στο cloud, βελτιώνει τις διαδικασίες εσωτερικού ελέγχου της Pescanova τόσο από ορκωτούς ελεγκτές, όσο και από τα αρμόδια στελέχη της μητρικής εταιρείας στο εξωτερικό. Οι τελευταίοι μπορούν εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια, να αποκτήσουν πρόσβαση σε κάθε εκδιδόμενο παραστατικό, από όπου και εάν βρίσκονται, με απλό login στο portal της υπηρεσίας.