Η Multipart Α.Ε., ένας από τους μεγαλύτερους διανομείς ανταλλακτικών αυτοκινήτων στην Ελλάδα, επέλεξε το Oracle JD Edwards επιχειρησιακό σύστημα για τη λειτουργία του νέου της Distribution Center στην Μάνδρα Αττικής.

To JD Edwards EnterpriseOne είναι ένα ολοκληρωμένο WEB Based Επιχειρησιακό σύστημα, που θα καλύψει όλες τις λειτουργίες της Multipart (ERP-WMS-CRM-BI). Αιχμή του συστήματος είναι το Advanced Warehouse Management, το οποίο λειτουργεί με φορητά ασύρματα online τερματικά (PDAs). Πέραν αυτού και σε ολοκληρωμένη μορφή καλύπτονται όλες οι διαδικασίες-λειτουργίες των Financials (Budgeting, Cash Forecasting, Cost Accounting), Sales (Advanced Pricing), Transportation, Pro-curement, καθώς και Business Intelligence μέσω του οποίου παρέχεται Profitability Analysis, Sales Statistics καθώς και όλο το φάσμα των Key Performance Indicators (KPIs).

Οι πελάτες της Multipart θα έχουν πρόσβαση μέσω του WEB, για παραγγελίες, στατιστικά πωλήσεων, αποθέματα. H Softecon Enterprise, η οποία θα υλοποιήσει το έργο, είναι εξειδικευμένη στο χώρο των Logistics με πλήθος επιτυχημένων εγκαταστάσεων στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.