Την τιμητική διάκριση “Architectural Excellence Security Partner of the Year” για τη γεωγραφική περιοχή της Νότιας Ευρώπης έλαβε η Space Hellas από τη Cisco.

Το βραβείο της απονεμήθηκε κατά τη διάρκεια του Παγκόσμιου Cisco Partner Summit 2017, που διεξήχθη 31-10 έως 02-11 στο Ντάλλας. Το βραβείο “Cisco Architectural Excellence Security Partner of the Year” αντιπροσωπεύει την αναγνώριση της Cisco, για την επίτευξη των στόχων και την επιχειρησιακή αριστεία της Space Hellas για λύσεις και υπηρεσίες IT Security. Αποτελεί, δε, επιβράβευση για την ικανότητα της εταιρείας να προσφέρει στους πελάτες της καινοτόμες λύσεις και υπηρεσίες με προστιθέμενη αξία στα προϊόντα Cisco, καθώς και για την ικανότητά της να παρέχει λύσεις σε πολύπλοκες επιχειρησιακές προκλήσεις.
Το 2017 η Space Hellas πέτυχε να αυξήσει σημαντικά τα αποτελέσματά της, με αποτέλεσμα να διακριθεί ανάμεσα στους συνεργάτες της Cisco για τη Νότια Ευρώπη και να κατακτήσει την πρώτη θέση. Σημειώνεται ότι η Space Hellas είναι Cisco Gold Certified Partner και έχει λάβει πολλαπλές διακρίσεις στη διάρκεια της μακροχρόνιας συνεργασίας που διαγράφει με τη Cisco.