Η Yodiwo βραβεύτηκε στα FM Awards για τη λύση της Internet of Things για έξυπνα κτίρια, η οποία αξιοποιεί αισθητήρες, τεχνικές οπτικοποίησης και πρόγραμμα analytics για δραστική εξοικονόμηση ενέργειας σε εγκαταστάσεις.

Η λύση της Yodiwo χρησιμοποιείται ήδη από οργανισμούς υγειονομικής περίθαλψης στη Σουηδία με πολύ καλά αποτελέσματα. Σχολιάζοντας τη βράβευση της εταιρείας, ο Αλέξανδρος Μανιατόπουλος, CEO της Yodiwo δηλώνει στο NetFAX: «Με τη διάκριση στο i-FM, η διεθνής κοινότητα του Facility Management αναγνώρισε τη συνεισφορά των εφαρμογών που έχουν αναπτυχθεί με χρήση της IoT πλατφόρμας της Yodiwo στη μείωση κόστους συντήρησης εγκαταστάσεων και στην αποτελεσματικότερη διαχείριση ενεργειακών πόρων.

Οι εφαρμογές αυτές έχουν προκύψει από συνεργασίες της εταιρείας με τους μεγαλύτερους παρόχους Facility Management υπηρεσιών της Ευρώπης, οι οποίοι βρίσκουν στην ΙοΤ πλατφόρμα μας ενσωματωμένες τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες διασύνδεσης, αισθητήρων, ανάλυσης και απεικόνισης δεδομένων με αποτέλεσμα να μειώνεται δραστικά το κόστος ανάπτυξης και λειτουργίας έξυπνων λύσεων διαχείρισης εγκαταστάσεων».