Με τη νέα υπηρεσία COSMOTE Mobile Security παρέχεται στους συνδρομητές της COSMOTE ενισχυμένη προστασία του smartphone και των αρχείων τους από κακόβουλο λογισμικό ή τυχόν απόπειρες υποκλοπής στοιχείων, όσο βρίσκονται online για τις καθημερινές τους εργασίες.

Ειδικότερα, τους επιτρέπει:
Να ελέγχουν τις online επικοινωνίες της συσκευής τους, όσο είναι συνδεδεμένοι στο δίκτυο της COSMOTE και να λαμβάνουν ειδοποιήσεις για πρόσβαση σε μη αξιόπιστα sites.
Να παρακολουθούν κάθε στιγμή την κατάσταση ασφάλειας του smartphone τους, γρήγορα και απλά, με το πάτημα ενός κουμπιού, χρησιμοποιώντας την ειδική εφαρμογή.
Nα αποκρούσουν τυχόν επιθέσεις από ιούς, πριν κατέβουν στη συσκευή τους, ή ακόμη να επιτρέψουν στην εφαρμογή να το κάνει αυτόματα.
Να ελέγξουν την αξιοπιστία της κάθε εφαρμογής που είναι κατεβασμένη στο κινητό τους.
Να διαπιστώσουν αν το εκάστοτε δίκτυο WiFi στο οποίο ετοιμάζονται να συνδεθού, προσφέρει επαρκή κρυπτογράφηση

Οι χρήστες του COSMOTE Mobile Security μπορούν, ανά πάσα στιγμή, να αναζητούν τα στατιστικά ελέγχου της συσκευής τους, ενώ κάθε μήνα ενημερώνονται με SMS για τις συνολικές επιθέσεις που αποκρούστηκαν, τις σαρώσεις που πραγματοποιήθηκαν, καθώς και για τις απειλές που εντοπίστηκαν από την εφαρμογή. Η υπηρεσία COSMOTE Mobile Security διατίθεται δωρεάν τους 2 πρώτους μήνες και στη συνέχεια με €0,90/μήνα για όλους τους πελάτες συμβολαίου, καρτοσυμβολαίου και καρτοκινητής, ενώ για τους συνδρομητές προγραμμάτων COSMOTE Mobile XL και άνω, και COSMOTE Mobile Family, παρέχεται εντελώς δωρεάν.