Επικεφαλής του νεοσύστατου τμήματος Καθήκοντα Commercial Director στη LAMDA Hellix αναλαμβάνει ο Αλέξανδρος Μπεχράκης, μέχρι πρότινος Sales & Marketing Manager της CISCO Hellas S.A.

Θα πρέπει να υπογραμμιστεί πως ο κ. Μπεχράκης διαθέτει πολυετή εμπειρία στο χώρο των πωλήσεων και του marketing τόσο στη χώρα μας όσο και στο εξωτερικό, ενώ από τη νέα του θέση θα κληθεί να ενισχύσει περαιτέρω τόσο την εμπορική όσο και την επικοινωνιακή πολιτική της εταιρείας.

Επισημαίνεται πως η LAMDA Hellix αποτελεί την πρώτη όσο και μοναδική πιστοποιημένη εταιρεία στην Ελλάδα σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001:2008, η οποία και δραστηριοποιείται στον τομέα της παροχής υπηρεσιών Data Center Infrastructure Outsourcing & Integration, για τη στέγαση και λειτουργία κύριων ή disaster recovery centers και κόμβων τηλεπικοινωνιών μεγάλων δημόσιων, ιδιωτικών οργανισμών και εταιρειών παροχής υπηρεσιών. Η εταιρεία επιτρέπει σε επιχειρήσεις και οργανισμούς που διαθέτουν κρίσιμες εφαρμογές, τη δυνατότητα να αυξήσουν την ασφάλεια και τη διαθεσιμότητα των πληροφοριακών συστημάτων και υπηρεσιών, μειώνοντας ταυτόχρονα τα κόστη του.

Όπως τόνισε ο Απόστολος Κάκκος, Διευθύνων Σύμβουλος της LAMDA Hellix: “Καλωσορίζουμε τον Αλέξανδρο στην εταιρεία μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία. Είμαστε σίγουροι ότι θα συμβάλλει δυναμικά στην περαιτέρω ανάπτυξη και ενίσχυση της LAMDA Helix, η οποία και αποτελεί τον μεγαλύτερο και πλέον εξειδικευμένο πάροχο Certified Neutral World-Class Data Center Services στη Νοτιοανατολική Ευρώπη”.

Από την πλευρά του, ο κ. Μπεχράκης σημείωσε: “Είναι μεγάλη μου χαρά να ενώσω τις δυνάμεις μου με την LAMDA Hellix. Πόσο, μάλλον, όταν ο τομέας των Data Centers και των υπηρεσιών που απευθύνονται σε αυτά, αποτελεί έναν από τους πλέον ενδιαφέροντες και γοργά αναπτυσσόμενους και είναι χαρά μου να συμβάλλω στην ήδη επιτυχημένη πορεία της εταιρείας”.