Η πρώτη σειρά εκδηλώσεων Heineken Growth Maker Nights ολοκλήρωσε την επιτυχημένη της πορεία την Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017, σε μια βραδιά αφιερωμένη στη χρηματοδότηση της star-up επιχειρηματικότητας που ολοκληρώθηκε με την βράβευση των πέντε νικητών του διαγωνισμού επιχειρηματικότητας της Heineken.

Όσοι βρέθηκαν στο Orange Grove είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια πολύ ζωντανή συζήτηση με θέμα τα «Νέα εργαλεία χρηματοδότησης της νεοφυούς επιχειρηματικότητας» μεταξύ των Απόστολου Αποστολάκη, συνιδρυτή των Venture Friends και angel investor, Παναγιώτη Σολωμού, συνιδρυτή του Elikonos GP, Σωτήρη Παπαντωνόπουλου – Μαντόπουλου, general partner του UniFund και Σπύρου Αρσένη, συντονιστή του προγράμματος NBG Seeds της Εθνικής Τράπεζας.

Οι συμμετέχοντες συζήτησαν με το κοινό για τα νέα χρηματοδοτικά εργαλεία και τις ευκαιρίες επενδύσεων στο πλαίσιο της επενδυτικής πλατφόρμας του Ταμείου Επιχειρηματικών Συμμετοχών (Equifund), η οποία ξεκινά τη λειτουργία της με κεφάλαια 200 εκατ. ευρώ από ευρωπαϊκούς και εθνικούς πόρους, 60 εκατ. ευρώ από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Επενδύσεων (European Investment Fund/EIF), καθώς και επιπλέον κεφάλαια από διεθνή πιστωτικά ιδρύματα και ιδιώτες επενδυτές. Στα highlight της βραδιάς, η βράβευση των νικητών του επιχειρηματικού διαγωνισμού Heineken Growth Makers, που διοργανώθηκε σε συνεργασία με το Orange Grove. Τα startups που βραβεύτηκαν είναι τα εξής: Inagros, Foodakai, A food chronicle, Mermix και Local Panda.