Οι λύσεις της Profile Software για τον κλάδο Wealth Management νίκησαν σε δύο από τις τέσσερις κατηγορίες στην κλαδική μελέτη της Celent «European Wealth Management Technology Vendors: Evaluating Front-to-Back Office Platform Vendors», κερδίζοντας τα βραβεία XCelent Wealth Management σε «Technology» και «Customer Service» με βάση την αξιολόγηση ABCD Vendor View, μεταξύ των κορυφαίων διεθνώς κατασκευαστών λογισμικού.

Παράλληλα, οι πλατφόρμες IMSplus και Axia προκρίθηκαν στα WealthBriefing region Awards 2016 σε έξι κατηγορίες και ειδικότερα στις «Front-Office solution», «Portfolio Management», «Risk Profiling Solution», «Risk Management», «On-Boarding» και «Innovative Client Solution». Επιπλέον, η λύση IMSplus προκρίθηκε στα «Banking Technology Readers’ Choice awards» στην κατηγορία «Best Private Banking System».

Η Profile Software έχει αναβαθμιστεί σημαντικά στο σύνολο της παρουσίας της όσον αφορά στο εύρος και στην κατάταξη των διακρίσεων που λαμβάνει σε σχέση με τα προηγούμενα έτη, γεγονός που αναδεικνύει την έμφαση που δίνει η εταιρεία στην παροχή καινοτόμων και τεχνολογικά προηγμένων λύσεων, με ανταγωνιστικά χαρακτηριστικά. Στόχος της Profile είναι να προσφέρει συνεχώς υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση στους πελάτες της, με αρθρωτές και αξιόπιστες λύσεις για αυτοματοποίηση των εργασιών και κανονιστική συμμόρφωση.