Η Regate διεκπεραίωσε σειρά σημαντικών Mobile CRM και Sales Force Automation έργων στον γαλακτοκομικό κλάδο, σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Ειδικότερα, η Δωδώνη Α.Ε. στα Ιωάννινα και το Βέρο Κρητικό (Μύλοι Κρήτης) στην Κρήτη, πρόσφατα επένδυσαν στην πλατφόρμα Regate Effective για την αυτοματοποίηση των ομάδων πωλήσεών τους, τόσο σε επίπεδο merchandising, παραγγελιοληψίας και τιμολόγησης επί αυτοκινήτου (exvan) αντίστοιχα.

Ταυτόχρονα, η Regate υλοποίησε έργο Sales Force Automation στα κανάλια Modern και Traditional Trade της Albalact, της μεγαλύτερης ρουμανικής εταιρείας γαλακτοκομικών ειδών, με πάνω από 150 ενεργούς mobile χρήστες. Το Regate Effective αποτελεί σήμερα μια σύγχρονη πλατφόρμα με εξειδίκευση στον κλάδο των γαλακτοκομικών και τυροκομικών προϊόντων.

Μέσα από το δίκτυο συνεργατών της Regate σε Ελλάδα και εξωτερικό, πλήθος πολυεθνικών εταιρειών όπως η Nestle και η Friesland Campina έχουν χρησιμοποιήσει το Regate Effective για την εκτέλεση ενεργειών merchandising και πωλήσεων, απογραφή αγοράς, καταμέτρηση παγίων και τήρησης των πλανογραμμάτων, μέσα από smartphones και tablets.