Η κοινωνική επιχείρηση 3asyR αναδείχθηκε ο νικητής του διαγωνισμού Start Tel Aviv 2017 σε ειδική εκδήλωση (pitching event) που πραγματοποιήθηκε χθες στο Impact Hub Αthens, με τη συμμετοχή ομάδας διακεκριμένων κριτών, της Πρέσβεως του Ισραήλ Ιρίτ Μπεν-Άμπα, του συνιδρυτή του Impact Hub Athens, Δημήτρη Κοκκινάκη και διακεκριμένων εκπροσώπων της ελληνικής startup σκηνής.

Φέτος ο διαγωνισμός Start Tel Aviv διοργανώθηκε από την Πρεσβεία του Ισραήλ στην Ελλάδα και το Impact Hub Athens, ελληνικό οργανισμό που προωθεί και ενισχύει την καινοτόμο και κοινωνικά θετική επιχειρηματικότητα. To Start Tel Aviv 2017 επικεντρώθηκε σε startup επιχειρήσεις από τον ευρύτερο τομέα της κοινωνικής επιχειρηματικότητας και της αστικής ανάπτυξης. Είναι η τρίτη φορά που διοργανώνεται ο διαγωνισμός αυτός στην Ελλάδα.

H 3asyR κέρδισε τις εντυπώσεις των κριτών ανάμεσα στους έξι φιναλίστ, παρουσιάζοντας μια βραβευμένη πρωτοποριακή πλατφόρμα που διευκολύνει την καθημερινότητα των ανθρώπων με μαθησιακές δυσκολίες στην ανάγνωση στο διαδίκτυο. Ο νικητής από την Ελλάδα μαζί με άλλους 19 νικητές από επιλεγμένες χώρες -όπου διεξάγεται ταυτόχρονα ο διαγωνισμός- θα έχει την ευκαιρία να συμμετάσχει σε ένα ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα και να γνωρίσει από κοντά το επιχειρηματικό οικοσύστημα στο Ισραήλ.