Η διοργάνωση των επιχειρηματικών βραβείων που αναδεικνύουν την καινοτομία και τις βέλτιστες mobile πρακτικές, Mobile Excellence Awards, κορυφώνεται σε μια φαντασμαγορική τελετή απονομής που θα διεξαχθεί την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017 στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου, με ώρα έναρξης 7.30 μμ.

Η επιτροπή αξιολόγησης, η οποία αποτελείται από έμπειρα στελέχη από όλο τον κόσμο, ακαδημαϊκούς και εκπροσώπους φορέων που σχετίζονται με την αγορά mobile, είχε δύσκολο έργο να αποφασίσει ποιες υποψηφιότητες αξίζουν να διακριθούν καθώς η συμμετοχή ήταν μεγάλη και ο ανταγωνισμός ιδιαίτερα έντονος. Στη βραδιά της Τελετής Απονομής των βραβείων, αναμένεται να αναδειχθούν οι πιο καινοτόμες και πρωτοπόρες εφαρμογές / υπηρεσίες της αγοράς, ενώ θα επιβραβευθούν τιμητικά και άνθρωποι που έχουν συνεισφέρει στο άνοιγμα και τη διαμόρφωση της αγοράς στη χώρα μας.

Ο θεσμός των Mobile Excellence Awards αφορά τη συνολική αγορά και οικοσύστημα του mobile business & marketing, επιβραβεύοντας τις mobile πρωτοβουλίες με τις οποίες μια επιχείρηση αποκομίζει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, βελτιώνει το χρόνο απόκρισης στην αγορά, πραγματοποιεί αποτελεσματικές και μετρήσιμες ενέργειες marketing, ή/και βελτιστοποιεί το μάνατζμεντ και τη λειτουργία της.

Τα βραβεία «Mobile Excellence Awards» τελούν υπό την αιγίδα σημαντικών φορέων του χώρου, όπως είναι οι: EEKT, GRECA, ΕΙΠ/ΕΕΔΕ, ΕΜηΠΕΕ, ΣΕΚΕΕ, ΣΕΠΕ και Hellenic CIO Forum. Διοργανώνονται από την BOUSSIAS και το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου και Επιχειρείν του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, ELTRUN. Αναλυτικές πληροφορίες για την Τελετή Απονομής και τη δήλωση συμμετοχής σας στο: www.m-awards.gr.