Η Cytech Ε.Π.Ε. ως πάροχος λογισμικού Mobile Marketing επεκτείνει τη δραστηριότητά της και στην Φλόριντα παρέχοντας υπηρεσίες SMS Marketing.

Η εταιρεία Telintel Ltd, ο νέος πελάτης της Cytech Ε.Π.Ε., ξεκίνησε την επιχειρηματική της δραστηριότητα με την παροχή υπηρεσιών φωνής και φαξ. Σήμερα έχει κερδίσει την αναγνώριση από τους ισχυρότερους φορείς και παρόχους επικοινωνιών σε όλο τον κόσμο. Είναι εξουσιοδοτημένη με άδεια παροχής τηλεπικοινωνιών στην Κολομβία και τη Γουατεμάλα, και προσφέρει άμεσες λύσεις επικοινωνίας σε παγκόσμιο επίπεδο μέσω του δικτύου της σε 45 χώρες.

Η Telintel διεύρυνε πρόσφατα την επιχειρηματική της δραστηριότητα στο πεδίο των μαζικών μηνυμάτων SMS, επεκτείνοντας το χαρτοφυλάκιο των υπηρεσιών της σε υπηρεσίες SMS Marketing. Καλύπτοντας ένα μεγάλο δίκτυο φορέων κινητής τηλεφωνίας σε όλο τον κόσμο, η Telintel έχει ως στόχο να εδραιωθεί ως πάροχος τηλεπικοινωνιακών λύσεων όχι μόνο στις ΗΠΑ αλλά και στο εξωτερικό.

Η πλατφόρμα Telintel SMS έχει βασιστεί στην Πλατφόρμα SMS (SMSP), που αναπτύχθηκε από την Cytech Ε.Π.Ε., ένα λογισμικό ιδιωτικής ετικέτας που παρέχει ευρύ φάσμα δυνατοτήτων, λειτουργιών και εργαλείων με σκοπό να υλοποιηθούν ολοκληρωμένες διαφημιστικές καμπάνιες μέσω SMS. Η έκδοση της Πλατφόρμας SMS η οποία χρησιμοποιείται από την Telintel Ltd περιέχει νέες υπηρεσίες SMS και προηγμένες επιλογές χρέωσης καθώς επίσης υποστηρίζει καμπάνιες mobile coupons, προκειμένου να καλύψει τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες των πελατών της.