Η συνδρομητική υπηρεσία Netflix ξεκίνησε τη διάθεση των υπηρεσιών της παγκοσμίως, φέρνοντας ταυτόχρονα το Internet TV δίκτυό της σε περισσότερες από 130 νέες χώρες σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας.

Παρόλα αυτά, η υπηρεσία δεν θα είναι ακόμη διαθέσιμη στην Κίνα, αν και συνεχίζει να διερευνά τις επιλογές της για την παροχή της υπηρεσίας, ενώ δεν είναι διαθέσιμη ούτε και στην Κριμαία, τη Βόρεια Κορέα και τη Συρία, λόγω κυβερνητικών περιορισμών των χωρών αυτών για τις αμερικανικές εταιρείες. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη από οποιαδήποτε συσκευή που μπορεί να συνδεθεί στο internet, συμπεριλαμβανομένων Η/Υ, tablets, smartphones, smart TVs και κονσόλες παιχνιδιών, ενώ παρέχει αυτόματα την καλύτερη δυνατή ποιότητα streaming ανάλογα με το διαθέσιμο bandwidth.

Οι χρήστες μπορούν να δοκιμάσουν την υπηρεσία δωρεάν για ένα μήνα, κάνοντας εγγραφή στο www.netflix.com. Αφού εγγραφούν στην υπηρεσία μέσω του www.netflix.com/gr/, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν δωρεάν για ένα μήνα σειρές και ταινίες, ενώ μετά το πέρας των 30 ημερών μπορούν να συνεχίσουν να απολαμβάνουν τις υπηρεσίες του Netflix πληρώνοντας μια μηνιαία συνδρομή (7,99 το βασικό πακέτο σε μία οθόνη και 9,99 ευρώ για HD και προβολή σε δύο οθόνες ταυτόχρονα ή 11,99 ευρώ το μήνα για ultra HD και ταυτόχρονα προβολή σε τέσσερις οθόνες).