Το Warply ad Network επεκτείνεται και στην Κύπρο, εντάσσοντας από τα μέσα Δεκεμβρίου στο δυναμικό του εννέα από τα μεγαλύτερα τοπικά μέσα, παρέχοντας έτσι τη δυνατότητα για premium mobile advertisement και στην τοπική αγορά της διαφήμισης.

Ειδικότερα, είναι πλέον μέλη του Warply Ad Network τα mobile websites δύο εκ των μεγαλύτερων εντύπων filenews.com και alfanews.com.cy, των εφημερίδων «Ο Φιλελεύθερος» και «Αλήθεια Online» αντίστοιχα, τα μέσα του Ομίλου “MC Digital Media Group” protathlima, shootandgoal.com, cyprustimes.com, showbiz.cy.com και τα  μέσα tothemaonline.com, cyprusnews.eu, sport-fm.

Με τις νέες προσθήκες, το Warply Ad Network καλύπτει το 70% των smartphone χρηστών στην Κύπρο, ενώ παράλληλα παρέχεται η δυνατότητα στους advertisers να διαφημιστούν αποτελεσματικά σε ένα brand-safe περιβάλλον με εγγυημένο viewability για τα brands τους. Ο Γιάννης Δοξαράς, CEO της Warply, δήλωσε σχετικά: «Η Κύπρος επιλέχθηκε ως επόμενος σταθμός επέκτασης του Warply Ad Network καθώς αποτελεί έναν ισχυρό “παίκτη” στην αξιοποίηση του mobile καναλιού. Χαρακτηριστικά, το 65% του συνολικού εγχωρίου internet traffic της μεγαλονήσου προέρχεται από smartphones, ποσοστό από τα υψηλότερα στην Ευρώπη».