Για 5η συνεχή χρονιά, το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου και Επιχειρείν - ELTRUN) διοργανώνει σε συνεργασία με το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος (Θεσσαλονίκη) και το University of Nicosia (Κύπρος) το Φοιτητικό Διαγωνισμό Ψηφιακής Καινοτομίας και Νέας Επιχειρηματικότητας στο Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

Ο διαγωνισμός E-nnovation 2012 αποβλέπει στην ανάδειξη της νεανικής καινοτομίας και επιχειρηματικότητας στους τομείς του διαδικτύου, του κινητού τηλεφώνου κ.ά., καθώς επίσης και η προώθηση νέων επιχειρηματικών ιδεών για το ηλεκτρονικό επιχειρείν, καθώς επίσης και καινούρια ψηφιακά προϊόντα ή υπηρεσίες. Ο διαγωνισμός, που απευθύνεται σε ομάδες φοιτητών Ελληνικών και Κυπριακών ΑΕΙ ή ΤΕΙ και η συμμετοχή τους είναι δωρεάν, θα πραγματοποιηθεί σε τρεις γύρους και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν την καινοτόμο επιχειρηματική τους ιδέα μέχρι της 30 Απριλίου 2012.

Για την υποστήριξη των συμμετεχόντων, θα διεξαχθούν τον Μάρτιο – Απρίλιο ειδικά workshops (ημερίδες προετοιμασίας) σε όλη την Ελλάδα.