Μια από τις ιστορικότερες ελληνικές επιχειρήσεις στο χώρο της Πληροφορικής στη χώρα μας, η OnLine Data, γιόρτασε τα 30 της χρόνια σε μια ιδιαίτερα συγκινητική εκδήλωση, παρουσία εκπροσώπων φορέων της Εφοδιαστικής Αλυσίδας και της επιχειρηματικότητας, συνεργατών, πελατών, εργαζομένων, δημοσιογράφων και φίλων.

Κατά την έναρξη της εκδήλωσης οι επίσημοι που παραβρέθηκαν χαιρέτισαν την 30ετή πορεία της OnLine Data και αναφέρθηκαν στο ρόλο που παίζουν οι ελληνικές εταιρείες, αλλά κυρίως οι Έλληνες επιχειρηματίες που παρά τις αντιξοότητες της εθνικής οικονομικής κρίσης συνεχίζουν με όραμα να εργάζονται και να επιχειρούν στη χώρα μας.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της OnLine Data, Νικόλαος Ροδόπουλος, αναφέρθηκε στην ιστορική εξέλιξη της OnLine Data αναφέροντας, μεταξύ άλλων: « …Από το 1989 η εταιρεία μεγαλώνει, επενδύει και αναπτύσσεται πάντα προσανατολισμένη σε τεχνολογίες αιχμής. Σήμερα, παρά την κρίση της τελευταίας δεκαετίας η OnLine Data  συνεχίζει να ενισχύει το ανθρώπινο δυναμικό της.

Προχωράμε στηριζόμενοι στην καινοτομία, έχοντας δημιουργήσει πλέον, ένα καινούργιο δρόμο τεχνολογίας, ισότιμο και ομότιμο με την παγκόσμια εξέλιξη, ένα δρόμο που αλλάζει τις παραδοσιακές δομές των εφαρμογών πληροφορικής και σηματοδοτεί μια νέα προσέγγιση στο ψηφιακό επιχειρείν. Για αυτό άλλωστε και το 95% των επιχειρήσεων της Εφοδιαστικής Αλυσίδας της χώρας μας συνεργάζονται με την OnLine Data».