Μια σημαντική επέτειο γιορτάζει η SAS, η οποία τον φετινό Ιούλιο έκλεισε τα 35 της χρόνια.

Η εταιρεία, η οποία ιδρύθηκε τον Ιούλιο του 1976, ουσιαστικά ξεκίνησε τη δραστηριότητά της με ένα project του Πανεπιστημίου της Βόρειας Καρολίνας για να φτάσει σήμερα στο σημείο να θεωρείται ηγέτιδα στο χώρο του λογισμικού και των υπηρεσιών επιχειρηματικών analytics, να εδράζεται σε έκταση μεγαλύτερη των 3.500 στρεμμάτων και να διαθέτει περισσότερα από 400 γραφεία ανά τον κόσμο.

“Οι πρώτοι 100 πελάτες μας εξακολουθούν να είναι πελάτες της SAS – μια ένδειξη της δύναμης και της εμπιστοσύνης των σχέσεων που έχουν καλλιεργηθεί όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και της αξίας του λογισμικού που προσφέρουμε”, δήλωσε ο Jim Goodnight, συνιδρυτής και CEO της SAS.

“Όχι μόνο διαθέτουμε μια πολύ ισχυρή και πιστή πελατειακή βάση, αλλά έχουμε και το χαμηλότερο ποσοστό μετακίνησης προσωπικού στον κλάδο μας – γεγονός που τονίζει περαιτέρω τη σταθερότητα και τη μακροζωία που μπορεί κάποιος να περιμένει από εμάς. Για 35 χρόνια έχουμε δει, ακούσει αλλά και ανταποκριθεί στο κάλεσμα των επιχειρήσεων για προσαρμογή τους στα δεδομένα που ορίζουν οι συνεχείς αλλαγές της αγοράς – και το έχουμε κάνει, συνεχίζοντας να προσφέρουμε καινοτόμες και αξιόπιστες λύσεις και υπηρεσίες analytics, που μετατρέπουν τα δεδομένα σε ισχυρό αγαθό. Μεγαλώσαμε αντιστοίχως ανάλογα με την αύξηση του  όγκου των δεδομένων κατά τη διάρκεια των χρόνων και παρέχουμε τα analytics εκείνα που καθιστούν τα δεδομένα πολύτιμα στοιχεία για κάθε επιχείρηση.”