Η SingularLogic σε συνεργασία με τη Vodafone, λανσάρουν στην ελληνική αγορά το 4doctors, μια εξειδικευμένη λύση οργάνωσης αποκλειστικά για γιατρούς. Το 4doctors είναι ο τρόπος οργάνωσης του σύγχρονου ιατρείου, παρέχοντας πλήρεις δυνατότητες διαχείρισης ασθενών, προγραμματισμό επισκέψεων και υπενθυμίσεων, καταγραφή εκκρεμοτήτων, καθώς και παρακολούθηση οικονομικών στοιχείων με απλό, εύκολο και λειτουργικό τρόπο.

Το πλεονέκτημα του 4doctors είναι ότι, μέσα από ένα σύγχρονο και ασφαλές web περιβάλλον, δίνει στο γιατρό τη δυνατότητα να έχει όλη την πληροφορία που χρειάζεται, συγκεντρωμένη σε ένα σημείο, διαθέσιμη κάθε στιγμή, από όποια συσκευή επιθυμεί (υπολογιστή, laptop, tablet ή smartphone). H υπηρεσία διατίθεται συνδρομητικά στο www.4doctors.gr από το οποίο κάθε γιατρός, συνδρομητής Vodafone, μπορεί να ενεργοποιήσει τη συνδρομή του και να ξεκινήσει τη χρήση της.

Για το κινητό τηλέφωνο υπάρχει η αντίστοιχη εφαρμογή που διατίθεται δωρεάν στο Appstore και στο Google Play. Μεταξύ άλλων, η υπηρεσία παρέχει αναλυτική καταγραφή προσωπικών στοιχείων και ιστορικού, αρχείο επισκέψεων, αξιοποίηση της ιατρικής κωδικοποίησης (ICD-10) για την καταγραφή των ασθενειών, επισύναψη ιατρικών εξετάσεων, εικόνων, διαγνώσεων ή άλλων ηλεκτρονικών εγγράφων, ημερολόγιο για τον προγραμματισμό επισκέψεων και εκκρεμοτήτων και δυνατότητα καταχώρισης και παρακολούθησης οικονομικών στοιχείων.