Mια σειρά projects ψηφιακού μετασχηματισμού βρίσκονται αυτήν την περίοδο σε εξέλιξη στην Pink Woman Α.Β.Ε.Ε., σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του NetFAX.

Ειδικότερα, για να καλύψει τις ανάγκες ανάπτυξης της, η Pink Woman Α.Β.Ε.Ε. προετοιμάζει τα πληροφοριακά της συστήματα σε hyper v host, στοχεύοντας να δημιουργήσει ένα hyper v cluster σε νέο hardware και ξεχωριστό storage για μεγαλύτερη ευελιξία. Παράλληλα, για να ικανοποιηθούν οι αυξανόμενες ανάγκες της αποθήκης για το άμεσο εφοδιασμό του δικτύου καταστημάτων της εταιρείας, δημιουργείται αυτήν την περίοδο ένα ασύρματο περιβάλλον με access points και WiFi PDA scanners σε όλη την έκταση της αποθήκης, τα οποία θα συνδέονται με το ERP, δημιουργώντας αυτόματα κατά το σκανάρισμα παραστατικά έτοιμα προς έκδοση. Με τον τρόπο αυτό αυξάνεται η παραγωγικότητα, καθώς oi παραγγελίες διεκπεραιώνονται  γρηγορότερα. Τέλος, για το τμήμα των αγορών η εταιρεία δημιουργεί μια νέα εφαρμογή για την αποτελεσματικότερη παρακολούθηση των δειγμάτων ανά προμηθευτή.

Όλα τα παραπάνω έργα αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του έτους. Όσον αφορά τα μελλοντικά IT Projects της εταιρείας ο Νίκος Πατέλης, IT Manager της Pink Woman Α.Β.Ε.Ε., δηλώνει στο NetFAX: «Για το άμεσο μέλλον η εταιρεία έχει προγραμματίσει την αλλαγή στην πλατφόρμα του e-shop, με σκοπό να υποστηριχθούν οι αυξημένες απαιτήσεις του marketing σε καμπάνιες, αλλά και τον εμπλουτισμό του με νέα ψηφιακά εργαλεία, προωθώντας το προϊόν στο τελικό πελάτη μέσω dynamic marketing.

Επιπλέον, υπό εξέλιξη βρίσκεται μελέτη για την εγκατάσταση και λειτουργία τηλεφωνικού κέντρου σε υποδομή cloud, με βασικό στόχο την ενοποίηση των κεντρικών γραφείων με το απομακρυσμένο κέντρο της αποθήκης, στο οποίο θα μεταβεί όλο το δίκτυο καταστημάτων της εταιρείας σε Ελλάδα και εξωτερικό, μειώνοντας σημαντικά το τηλεφωνικό κόστος. Το εν λόγω σύστημα θα μεγιστοποιήσει την παραγωγικότητα  διευκολύνοντας την επικοινωνία του ανθρώπινου δυναμικού και των τμημάτων, παρέχοντας εργαλεία και ψηφιακές ευκολίες που τα συμβατικά τηλεφωνικά κέντρα δεν παρείχαν».