Ο συνιδρυτής της πρώτης ελληνικής αλυσίδας εστιατορίων γρήγορου φαγητού και διακεκριμένος επιχειρηματίας, αναλαμβάνει τη θέση του Προέδρου της Κριτικής Επιτροπής των βραβείων που αναγνωρίζουν την ποιότητα σε όλους τους κλάδους της ελληνικής εστίασης.

Τόσο ο Χρήστος Φώλιας, όσο και τα 27 μέλη της Κριτικής Επιτροπής θα αξιολογήσουν τις υποψηφιότητες επιχειρήσεων εστίασης που διακρίνονται για την ποιότητα και την καινοτομία των υπηρεσιών τους. Η κριτική επιτροπή περιλαμβάνει ηχηρά ονόματα του κλάδου, συμπεριλαμβανομένων των: Ηλίας Μαμαλάκης, Συγγραφέας – Παρουσιαστής, Βαγγέλης Δρίσκας, Culinary Expert, Κωνσταντίνος Λαζαράκης, Master of Wine, Νίκη Μηταρέα, Συγγραφέας – Δημοσιογράφος, Αλέξανδρος Παπανδρέου, Chef, Γιώργος Μπάλτας, Οικονομικό Παν/μιο Αθηνών, Δρ. Γεώργιος Μπόσκου, Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, Γιάννης Τσάκνης, ΤΕΙ Αθήνας, Μίλτος Καρούμπας, Chef’s Club, Κώστας Βογιατζής, Yatzer.com, Θανάσης Γιαλούρης, Forum Εκδοτική και Εμμανουέλα Κόκκαλη, “JoinUs”. Η υποβολή των υποψηφιοτήτων συνεχίζεται μέχρι τις 3 Νοεμβρίου στο www.estiaawards.gr.