Tο SAP Forum 2017, το μεγαλύτερο συνέδριο λύσεων Πληροφορικής που διοργανώνει η SAP την Τρίτη 11 Απριλίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, θα φιλοξενήσει ομιλίες, συζητήσεις, showcases, live demos και παρουσιάσεις, που στόχο έχουν να αναδείξουν τις πιο σύγχρονες, κορυφαίες λύσεις που προσφέρει η SAP για τη διαχείριση διαφορετικών επιχειρηματικών λειτουργιών, αλλά και καινοτόμες εφαρμογές της εταιρείας.

Τις εργασίες του συνεδρίου θα ανοίξει ο Ανδρέας Ξηρόκωστας, Country Manager SAP Hellas Cyprus & Malta, ο οποίος θα παρουσιάσει πώς οι ελληνικές επιχειρήσεις μπορούν μέσω της τεχνολογίας να αποκτήσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στο σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον. Στη συνέχεια, ο Martin Wezowski, Chief Designer SAP Innovation Center Networks& Chief Innovation Officer, θα εξηγήσει πώς μπορούμε να δημιουργήσουμε σήμερα, μέσω της τεχνολογίας, το μέλλον που θέλουμε να ζήσουμε, ενώ ο Timo Elliott, Vice President, Global Innovation Evangelist, SAP, θα αναλύσει πώς μπορούμε να μεταβούμε από τις μεμονωμένες δράσεις καινοτομίας σε μία ενιαία ψηφιακή πλατφόρμα.

Αμέσως μετά, στις 17 παράλληλες συνεδρίες, στελέχη της SAP θα παρουσιάσουν τις κορυφαίες λύσεις που προσφέρει η εταιρεία και οι οποίες καλύπτουν μεγάλο εύρος των αναγκών μιας επιχείρησης που ετοιμάζεται να μπει στη νέα ψηφιακή εποχή. Τέλος, το κοινό του forum θα έχει την ευκαιρία να δει live demos και showcases διαδραστικών εφαρμογών των λύσεων της SAP που φέρνουν το μέλλον στην καθημερινότητά μας. Στους στρατηγικούς χορηγούς επικοινωνίας της εκδήλωσης περιλαμβάνεται το NetFAX και το netweek.