Την Παρασκευή 28 Απριλίου 2017 είναι η καταληκτική ημερομηνία για την κατάθεση υποψηφιοτήτων στο θεσμό των βραβείων Επιχειρηματικής Τεχνολογίας, IMPACT BITE Awards (www.businessitawards.gr).

Έχοντας την υποστήριξη από όλους τους σχετικούς φορείς της αγοράς και με μια επιτροπή αξιολόγησης που περιλαμβάνει σημαντικές προσωπικότητες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, στα IΜPACT BITE Awards συμμετέχουν εκατοντάδες σημαντικές πρωτοβουλίες και καινοτομίες στο χώρο της Επιχειρηματικής Τεχνολογίας που προσφέρουν επιχειρηματική αξία.

Κάθε χρόνο ξεχωρίζουν οι επιχειρήσεις που επενδύουν στην αριστεία και προσφέρουν στην επιχείρηση, την οικονομία και το κοινωνικό σύνολο. Φέτος στον έκτο τους χρόνο, τα βραβεία λανσάρουν δύο καινοτομίες που δίνουν ακόμα μεγαλύτερη αξία στη συμμετοχή των εταιρειών:

1. Grand Award: Απονέμονται στις εταιρείες εκείνες που συνολικά θα συγκεντρώσουν περισσότερα από 4 βραβεία, ανεξαρτήτως κατηγορίας. Προϋπόθεση είναι να υπάρχουν τουλάχιστον δύο Gold ανάμεσά τους.

2. Ευκαιρία για παγκόσμια διάκριση! Από τις εταιρείες που θα διακριθούν στα Impact ΒΙΤΕ Awards, ο ΣΕΠΕ θα επιλέξει τα έργα που θα συμπεριληφθούν στις υποψηφιότητες των φετινών WITSA Global ICT Excellence Awards. O WITSA αποτελεί τον
Παγκόσμιο Σύνδεσμο Πληροφορικής και Υπηρεσιών Τεχνολογίας, μέλος του οποίου για την Ελλάδα είναι ο ΣΕΠΕ.

Πληροφορίες: www.businessitawards.gr. Υποβολή υποψηφιοτήτων έως: 28 Απριλίου 2017