Tα Εκπαιδευτήρια Αργύρη-Λαιμού επέλεξαν την SchoolBus Alert, τη νέα ειδικά σχεδιασμένη πλατφόρμα της M-STAT για την καθημερινή οργάνωση και διαχείριση των σχολικών διαδρομών.

Πιο συγκεκριμένα, η Μ-STAT ανέπτυξε τη mobile εφαρμογή Argiri-Laimou SchoolBus για Android και iOS συσκευές, παρέχοντας πλήθος δυνατοτήτων στους γονείς, στο σχολείο και στους οδηγούς των σχολικών. Mέσω της εφαρμογής Argiri-Laimou SchoolBus οι γονείς έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν την τρέχουσα τοποθεσία του σχολικού πάνω στο χάρτη, να ενημερώνονται μέσω SMS ή Push Notifications για την άφιξη του σχολικού στη στάση του μαθητή, να προγραμματίσουν έγκαιρα την απουσία του μαθητή για μία συγκεκριμένη ημερομηνία στο μέλλον και να επικοινωνούν απευθείας με το σχολείο.

Παράλληλα, οι οδηγοί σχολικών μπορούν να βλέπουν αναλυτικά το δρομολόγιό τους και τις στάσεις για κάθε μαθητή, να ενημερώνουν τους γονείς για την άφιξη του σχολικού στη στάση, να καταχωρούν την ακριβή ώρα της επιβίβασης/αποβίβασης των μαθητών στο σχολικό και να βλέπουν έγκαιρα τυχόν last-minute αλλαγές στο δρομολόγιό τους. Τέλος, το σχολείο μπορεί δημιουργεί & να επεξεργάζεται τα δρομολόγια των σχολικών με βάση τις διευθύνσεις των μαθητών, να παρακολουθεί τα δρομολόγια των σχολικών, να καταχωρεί τις απουσίες των μαθητών και να συνδυάζει αποτελεσματικά την επικοινωνία μεταξύ γονέων, σχολείου & οδηγών.