Ανακοινώθηκαν τα PrivateEquity (ΡΕ) και Venture Capital (VC) Funds που θα χρηματοδοτηθούν από το Equifund του Ευρωπαϊκού Ταμείου Επενδύσεων (EIF).

Τα έξι σχήματα είναι:
1. Elikonos 2 S.C.A. SICAR (PE για μικρο-μεσαίες επενδύσεις). Σε αυτό συμμετέχουν η First Athens και ο Νικόλαος Πλακόπιτας της Global Finance.
2. Synergia Hellenic Growth Fund IV (PE fund για μικρο-μεσαίες επενδύσεις). Σε αυτό συμμετέχουν, μεταξύ άλλων, oι Aπόστολος Ταμβακάκης, Γιάννης Παπαδόπουλος και Λουκάς Πηλίτσης.
3. Marathon Venture Capital Mutual Fund (VC για seed stage ICT επενδύσεις στην Ελλάδα). Σε αυτό συμμετέχουν οι Παναγιώτης Παπαδόπουλος και Γιώργος Τζιραλής.
4. Venture Friends 400W Fund (VC για seed και Series A stage τεχνολογικές εταιρείες). Εδώ συμμετέχει μεταξύ άλλων ο Απόστολος Αποστολάκης.
5. UniFund AKES (Accelerator για pre-seed και seed stage εταιρειών υψηλής τεχνολογίας). Πρόκειται για σύμπραξη επτά πανεπιστημιακών ιδρυμάτων με τη συμμετοχή επίσης της Εθνικής Τράπεζας, του ΟΤΕ και της Viva.
6. Metavallon Fund (Accelerator για pre-seed and seed stage ICT εταιρείες). Πρόκειται για το υπάρχον accelerator της Αλεξάνδρα Χόλη και του Γιώργου Καραντώνη.