Στο πλαίσιο της διεθνούς αναδιοργάνωσης της ΗΡΕ, το ελληνικό γραφείο εντάσσεται πλέον στην περιοχή της Νότιας Ευρώπης (Southern region) μαζί με τις Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία και Ισραήλ.

Στην ελληνική Διεύθυνση θα υπάγονται και οι δραστηριότητες της εταιρείας στην Κύπρο. Υπενθυμίζεται ότι βάσει της νέας δομής, η ΗΡΕ δημιούργησε 11 ομάδες χωρών, οι οποίες παρουσιάζουν μεγαλύτερες ευκαιρίες για ανάπτυξη. Στόχος είναι η εστίαση και εμβάθυνση στις ανάγκες των πελατών σε μικρότερες γεωγραφικές περιοχές σε σχέση με το παρελθόν, με ενδυνάμωση των τοπικών γραφείων σε διαδικασίες λήψης κρίσιμων αποφάσεων. Έτσι, από το μοντέλο των τριών μεγάλων γεωγραφικών περιοχών, η εταιρεία διαχώρισε οργανωτικά την περιοχή της Αμερικής σε δύο, την περιοχή της Ευρώπης (που περιελάμβανε και τη Μέση Ανατολή) σε έξι και αυτή της Ασίας-Ειρηνικού σε τρεις περιοχές.

Επιπλέον, στην Ελλάδα η εταιρεία προχώρησε, σύμφωνα με πληροφορίες, σε αντικατάσταση του Managing Director, αναθέτοντας τη θέση στον Μιχάλη Κασιμιώτη, μέχρι πρότινος Technology Services & Support (TSS) Director για την Ελλάδα και την Αφρική. Από τη θέση αποχωρεί ο Μάκη Φωκάς, μετά από περισσότερα των 20 ετών παρουσία στην εταιρεία. Ο Μιχάλης Κασιμιώτης ξεκίνησε την καριέρα του στην εταιρεία στην Ελλάδα το 1994 στον οργανισμό Presales εταιρικών πελατών.

Μετά από 8 χρόνια – και κατά την συγχώνευση της ΗΡ με την Compaq το 2002 – ανέλαβε την Εμπορική Διεύθυνση (Global Business Unit Manager), ως υπεύθυνος για όλα τα προϊόντα hardware και software που απευθύνονται σε επιχειρήσεις. Ακολούθως, μετά από τέσσερα χρόνια, μετακινήθηκε στη θέση του Διευθυντή Πωλήσεων του Enterprise Group με ευθύνη τις πωλήσεις Ιδιωτικού κλάδου (τηλεπικοινωνίες, τράπεζες, βιομηχανίες, εταιρείες παροχής υπηρεσιών) και Δημόσιου χώρου, όπου σημείωσε σημαντικές επιτυχίες.

Τα τελευταία οκτώ χρόνια διετέλεσε επικεφαλής του τμήματος Technology Support & Consulting Services μέσα από μια πλειάδα ρόλων, με σημαντικότερο αυτό της τελευταίας περιόδου όπου από το 2014 οδήγησε με επιτυχία την επέκταση δραστηριοτήτων του εν λόγω τμήματος της εταιρείας στην ευρύτερη περιοχή Ελλάδας, Κύπρου, Αφρικής και μέρους της Μέσης Ανατολής. Είναι Διπλωματούχος Μαθηματικός από το Πανεπιστήμιο Αθηνών με μεταπτυχιακές σπουδές στο Information Technology από το Πανεπιστήμιο της Γλασκώβης και διακρίνεται για την ομαδικότητά του, τη βαθιά κατανόηση του Enterprise Business και το θετικό του πνεύμα.