Η AMCO ολοκλήρωσε με απόλυτη επιτυχία το πρώτο έργο διαχείρισης εισιτηρίων με open payments στην πόλη Ahmedabad της Ινδίας, ως βασικός υπεργολάβος της Ιαπωνικής πολυεθνικής NEC Corporation.

Στο πλαίσιο του έργου, η AMCO σχεδίασε, κατασκεύασε και παρέδωσε συσκευές επικύρωσης έξυπνων εισιτηρίων για gates και λεωφορεία, οι οποίες διαθέτουν QR Code και EMV readers και ανέπτυξε το payment application, για το οποίο έλαβε πιστοποίηση L3 από την Ινδική τράπεζα ICICI Bank. Επιπλέον, η AMCO υλοποίησε το λογισμικό POS για έκδοση προσωποποιημένων έξυπνων καρτών, καθώς και το λογισμικό station server για την επικοινωνία του εξοπλισμού του κάθε σταθμού λεωφορείων με το backoffice λογισμικό διαχείρισης εισιτηρίων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για το πρώτο έργο διαχείρισης εισιτηρίων στην Ινδία, το οποίο βασίζεται σε open payments, καθώς επίσης και το γεγονός ότι το payment application της AMCO είναι το πρώτο που έλαβε πιστοποίηση L3 στη χώρα.Στο πλαίσιο της μέχρι σήμερα άριστης συνεργασίας της με την NEC Corporation, η AMCO έχει υπογράψει τις σχετικές συμβάσεις και υλοποιεί ήδη, άλλα 3 νέα έργα διαχείρισης εισιτηρίων με open payments στην Ινδία.