Η Μ-STAT και η Rakuten Viber έδωσαν από κοινού μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο MWC, στη Βαρκελώνη.

Οι εκπρόσωποι των δύο εταιρειών και πιο συγκεκριμένα, η Christina Constandache, VP Global Partnershipsτης Rakuten Viber και ο Ίων Μπαντέκας, CEO της Μ-STAT, μίλησαν για τη δυναμική του Viber Messaging στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, για τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο του mobile messaging, ανακοινώνοντας ένα νέο χαρακτηριστικό του Viber app, αλλά και για τη στρατηγική συνεργασία τους σχετικά με την υπηρεσία “Viber Service Messages”.

Η Christina Constandache δήλωσε: «Προτεραιότητα για την Viber είναι η ικανοποίηση του πελάτη. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, είναι αποκλειστικά δική μας ευθύνη να διασφαλίσουμε ότι έχουμε επιλέξει τους κατάλληλους συνεργάτες, για να μας εκπροσωπήσουν στην αγορά. Ένας από αυτούς είναι η  Μ-STAT, ένας πολύ σημαντικός και πολύτιμος συνεργάτης για εμάς. Τους εμπιστευόμαστε και γνωρίζουμε ότι μπορούν να μας εκπροσωπήσουν επάξια στην αγορά και να προσφέρουν τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες και λύσεις στους χρήστες μας».

Aντίστοιχα, ο Ίων Μπαντέκας δήλωσε: «Αποτελεί πολύ μεγάλη τιμή για εμάς, που η Μ-STAT έχει επιλεχθεί ως μία από τους 10 επίσημους συνεργάτες της Rakuten Viber παγκοσμίως. Ως ελληνική εταιρία, απευθυνόμαστε όχι μόνο στην εγχώρια, αλλά και στη διεθνή αγορά, παρέχοντας νέες, καινοτόμες υπηρεσίες, όπως τα Viber Service Messages. H απευθείας συνεργασία που έχουμε εξασφαλίσει με τη Viber, μας δίνει τη δυνατότητα να παρέχουμε την πιο υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και παράλληλα, να ανταποκρινόμαστε άμεσα και έγκαιρα στις custom ανάγκες των πελατών. Eίμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε απευθείας με την ομάδα της Viber και που συμβάλλουμε στην συνεχή ανάπτυξη και ενδυνάμωση του προϊόντος, σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες της αγοράς».