Στο Gamescom 2019, η HP παρουσίασε το ισχυρό λογισμικό και τις υπηρεσίες OMEN μαζί με το νέο OMEN και Pavilion Gaming hardware, όλα σχεδιασμένα για να προσφέρουν, σύμφωνα με τον κατασκευαστή, θρυλική εμπειρία παιχνιδιού σε όλους τους παίκτες, υποσχόμενα τη βελτίωση των επιδόσεων τους με το καλύτερο δυνατό τρόπο.

Πέρα από ισχυρό λογισμικό παιχνιδιού και υπηρεσίες, η HP παρουσίασε νέες οθόνες και αξεσουάρ, συμπεριλαμβανομένης της κατάλληλης για esports οθόνης OMEN X 27, του σετ ακουστικών-μικροφώνου OMEN Mindframe Prime, του OMEN Encoder Keyboard και μιας ποικιλίας προϊόντων από την αναπτυσσόμενη σειρά αξεσουάρ OMEN Transceptor.

Η σειρά Pavilion Gaming κερδίζει επίσης τις εντυπώσεις με το DIY friendly Pavilion Gaming desktop PC, το πληκτρολόγιο Pavilion Gaming 800 και τον πρώτο gaming HP φορητό υπολογιστή με επεξεργαστή AMD, το Pavilion Gaming 15. To χαρτοφυλάκιο των προϊόντων αυτών ολοκληρώνεται με τις οθόνες HP 22x και HP24x, ιδανικές για gamers που αναζητούν την ποιότητα και την οικονομική λύση.