Η Oracle υποδέχεται πελάτες και συνεργάτες στο Σαν Φρανσίσκο, καθώς και εκατομμύρια ακόμα από 175 χώρες online, στο Oracle OpenWorld 2019, που πραγματοποιείται από 16 έως 19 Σεπτεμβρίου.

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, ο Larry Ellison, Executive Chairman of the Board και Chief Technology Officer της Oracle, θα μιλήσει σχετικά με το πώς η πρώτη στον κλάδο αυτο-οδηγούμενη βάση δεδομένων, η Oracle Autonomous Database, συνεχίζει να φέρνει επανάσταση στη διαχείριση των δεδομένων. Επίσης, θα περιγράψει τις εξελίξεις στις εφαρμογές Oracle Cloud, τις μόνες εφαρμογές cloud που έχουν δημιουργηθεί με βάση τη μηχανική εκμάθηση.

Η Safra Catz, Chief Executive Officer, υποδέχεται τους δημιουργούς των κορυφαίων προϊόντων της Oracle σε μια συζήτηση σχετικά με το πώς δίνουμε στους πελάτες τη δυνατότητα να μειώσουν το κόστος και να αντιμετωπίσουν τους κινδύνους κατά τη διαδικασία υιοθέτησης της καινοτομίας. Θα παρουσιάσουν συνοπτικά τις μοναδικές δυνατότητες των ενοποιημένων επιπέδων του Oracle Cloud που περιλαμβάνουν τα Intelligent Applications, Autonomous Database και Oracle Cloud Infrastructure 2ης γενιάς.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, το Oracle Code One θα πραγματοποιηθεί παράλληλα με το Oracle OpenWorld. Η κορυφαία εκδήλωση για τους προγραμματιστές θα επικεντρωθεί στα σημεία στα οποία η Java, σε συνδυασμό με τις αναδυόμενες τεχνολογίες, συνεχίζει να εξελίσσει τον κόσμο γύρω μας. Το Oracle OpenWorld 2019 περιλαμβάνει πάνω από 2.200 συνεδρίες, 219 επιδείξεις από την Oracle και 196 εκθέσεις συνεργατών και πελατών, για την παρουσίαση των τεχνολογιών και λύσεων της Oracle.