Το 14ο Συνέδριο των IT Leaders, IT Directors Forum, που πραγματοποιήθηκε εχθές, 23 Οκτωβρίου, στο Συνεδριακό Κέντρο της Εθνικής Ασφαλιστικής, πέτυχε το στόχο να ενεργοποιήσει υψηλόβαθμα ICT στελέχη από σημαντικές κάθετες αγορές, διερευνώντας τις νέες επιταγές, όπως αυτές υπαγορεύονται από την ιλλιγιώδη εξέλιξη του connectivity μέσω της τεχνολογίας και την άμεση ανάγκη ευθυγράμμισης του ΙΤ με τους παράγοντες Επιχειρηματικής Ανάπτυξης.

Οι σημερινές και οι επερχόμενες τεχνολογίες, λύσεις και πρακτικές Πληροφορικής, οι οποίες μπορούν να αναβαθμίσουν τόσο την ενδοεπιχειρησιακή λειτουργία, το συντονισμό και την παραγωγικότητα των ανθρώπων, όσο και εν τέλει την ικανοποίηση των πελατών, βρέθηκαν στο επίκεντρο του 14ου IT Directors Forum που πραγματοποιήθηκε υπό την διοργάνωση του περιοδικού Netweek, της BOUSSIAS.

C-level στελέχη και decision makers, που εξετάζουν την επόμενη ημέρα οργανισμών και επιχειρήσεων, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σημαντικές ομιλίες γύρω από την στρατηγική συνεισφορά του ΙΤ στην 4η βιομηχανική επανάσταση.

Στο βήμα του 14ου IT Directors Forum φιλοξενήθηκαν διεθνούς φήμης ομιλητές, όπως ο Martin Pluschke, Founder & Chairman of the Management Board του CodeCamp: N. Στην παρουσίαση του ο M. Pluschke επισήμανε ότι, η αλλαγή αποτελεί το πρώτο βήμα προς την ψηφιοποίηση.

Μια αλλαγή που θα έχει ως βασικό άξονα τον άνθρωπο και θα καθοδηγείται από ξεκάθαρους στόχους. Κυρίαρχο ρόλο στο συνέδριο είχαν τα πάνελ συζήτησης που απαρτίστηκαν από διευθυντικά στελέχη, αλλά και ειδικούς του χώρου της τεχνολογίας.

Δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση σε τομείς όπως, ο σχεδιασμός και η υλοποίηση της ΙΤ στρατηγικής, ο ρόλος του “Tech-enabled customer” και η διαχείριση των Resilient & Risk-Free οργανισμών.

Αναλυτικότερο ρεπορτάζ για το συνέδριο θα υπάρχει στο αυριανό φύλλο του NetFAX.