Τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019 ο ΣΕΠΕ διοργανώνει το digital economy forum 2019: «Leading Greece to Growth», στο Athenaeum Intercontinental, με προσκεκλημένους ομιλητές υψηλού κύρους και επιπέδου από την Ελλάδα και το Εξωτερικό.

Το digital economy forum 2019 τελεί υπό την αιγίδα της Α.Ε. Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, κυρίου Προκοπίου Παυλοπούλου ενώ το παρόν έδωσαν εκπρόσωποι και επιχειρηματίες τόσο του κλάδου Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών, όσο και όλων των παραγωγικών κλάδων της οικονομίας. Κεντρικός Ομιλητής στο Επίσημο Δείπνο του digital economy forum 2019 είναι ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ από την αξιωματική αντιπολίτευση μίλησε το πρωί o Αλέξης Χαρίτσης, Εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Σκοπός του digital economy forum 2019 είναι να συνεχίσει το γόνιμο διάλογο για τις ενέργειες, το σχεδιασμό και το θεσμικό πλαίσιο που απαιτείται για να επέλθει το αναπτυξιακό άλμα που χρειάζεται η χώρα μέσα από ένα νέο παραγωγικό μοντέλο, το οποίο αξιοποιεί την τεχνολογία και τη δημιουργικότητα καθώς και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της χώρας. H ψηφιακή τεχνολογία είναι ο κρίσιμος καταλύτης για την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας και τον ψηφιακό μετασχηματισμό της χώρας. Η Attica Innovation Partnership έχει partner την LANCOM Data Center and Cloud Services και communication partner την one9six.