Την πρώτη σύμβασή της στην Αργεντινή ανακοίνωσε η Pobuca, στο πλαίσιο της συνεργασίας με την θυγατρική εταιρεία της Telefonica στην χώρα.

Συγκεκριμένα, η Pobuca θα παράσχει στη Nokia Αργεντινής την cloud εφαρμογή Pobuca Connect, τη λύση της εταιρείας που μετατρέπει όλες τις πολλαπλές, επικαλυπτόμενες και μη συνδεδεμένες λίστες επαφών σε ένα ενοποιημένο βιβλίο διευθύνσεων, εύκολα προσβάσιμο από παντού και έτοιμο να διαμοιραστεί με συναδέλφους, συνεργάτες ή επιχειρηματικούς εταίρους.

Πρόκειται για το πρώτο συμβόλαιο της εταιρείας στο πλαίσιο του πλάνου επέκτασής της στη Λατινική Αμερική, μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας της με την Telefónica Argentina για τη διανομή μιας private-label εφαρμογής διαχείρισης επαφών, η οποία βασίζεται στην εφαρμογή Pobuca Connect. Η νέα εφαρμογή θα βοηθήσει τους πελάτες της Telefonica να έχουν απρόσκοπτη πρόσβαση στις επιχειρηματικές επαφές τους και να τις μοιράζονται με τους συναδέλφους τους, σε ένα φιλικό προς τον χρήστη, σταθερά δομημένο και ασφαλές περιβάλλον.

Επιπλέον, η νέα private-label εφαρμογή διαχείρισης επαφών επιτρέπει στους χρήστες να ενημερώνουν συνεχώς τη λίστα των επαφών τους με σάρωση επαγγελματικών καρτών ή λήψη υπογραφών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ώστε να συγχρονίζονται όλες οι συσκευές τους και να ενημερώνονται αυτόματα με τις πιο πρόσφατες πληροφορίες.

Με βάση τη νέα, ακόμη υπό διαμόρφωση, πραγματικότητα που φέρει η πανδημία του κορονοϊού, η Pobuca σχεδιάζει να εντείνει ακόμη περισσότερο την περαιτέρω ανάπτυξη της συνεργασίας της με την Telefonica. Σύμφωνα με τον Ισίδωρο Σιδερίδη, διευθύνοντα σύμβουλο της Pobuca, η νέα αυτή σύμβαση αποτελεί το πρώτο απτό αποτέλεσμα της νεοσυσταθείσας συνεργασίας της εταιρείας με την Telephones Argentina, ενώ η Pobuca αναμένει πολλές ακόμα συμφωνίες στο μέλλον.