To SAP NOW Athens 2019 έρχεται την Τρίτη 16 Απριλίου 2019 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, με τη συμμετοχή εμβληματικών προσωπικοτήτων από την Ελλάδα και το εξωτερικό και θέμα “Back to Human. Explore the Future of Intelligence”.

Στη φετινή διοργάνωση θα δοθεί έμφαση στις έξυπνες τεχνολογίες, οι οποίες δεν αλλάζουν ριζικά μόνο τον τρόπο λειτουργίας των επιχειρήσεων, αλλά και τον τρόπο ζωής, σκέψης, επικοινωνίας και ανθρώπινης συμπεριφοράς. Το SAP NOW προσφέρει την ευκαιρία στις επιχειρήσεις να εξερευνήσουν τις τελευταίες ψηφιακές τάσεις και το χαρτοφυλάκιο των ολοκληρωμένων λύσεων που παρέχει η SAP, οι οποίες μπορούν να αναδείξουν τις καλύτερες δυνατές ευκαιρίες εξέλιξης για κάθε επιχείρηση.

Στο πλαίσιο του SAP NOW 2019, στελέχη της SAP, εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου από την Ελλάδα και το εξωτερικό, συνεργάτες και ειδικοί σε θέματα τεχνολογίας θα παρουσιάσουν τις τελευταίες εξελίξεις του ψηφιακού κόσμου, ενώ μέσα από συζητήσεις, παρουσιάσεις, case studies και live demos σε παράλληλα live sessions, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δουν αλλά και να κατανοήσουν πώς οι λύσεις της SAP μπορούν να συμβάλουν στην επιτυχημένη λειτουργία των επιχειρήσεων σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων τους.