Την Communication Effect & Digital Effect επέλεξε η Sencor, μετά από spec, ως στρατηγικό συνεργάτη για τις υπηρεσίες δημοσίων σχέσεων, performance marketing και social media.

Συγκεκριμένα, η Communication Effect αναλαμβάνει τον στρατηγικό σχεδιασμό και την υλοποίηση των υπηρεσιών δημοσίων σχέσεων, γραφείου Τύπου, media relations, influencers marketing, events και below the line, ενώ η Digital Effect αναλαμβάνει όλο το κομμάτι της ψηφιακής επικοινωνίας, του performance και των social media.

Μέσα από αυτή τη συνεργασία, η Sencor στοχεύει στη δημιουργία ενός πιστού καταναλωτικού κοινού, το οποίο χάρη στην πλούσια γκάμα των προϊόντων της, θα διευκολύνει την καθημερινότητά του και θα κάνει τη Sencor αναπόσπαστο μέλος του σπιτιού του. Η Sencor είναι μία εταιρία ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών προϊόντων, η οποία ιδρύθηκε στην Ιαπωνία στα τέλη της δεκαετίας του 1960 και συνέχισε να επεκτείνεται στον τομέα των προϊόντων ήχου. Στις αρχές της δεκαετίας του 1990, όταν η Sencor εξαγοράστηκε από τη Fast, η ποικιλία των προϊόντων επεκτάθηκε σημαντικά.