H Β. KΑΥΚΑΣ Α.Ε. βραβεύτηκε ως Preferred Distributor, ανάμεσα στους δέκα κορυφαίους συνεργάτες της Panduit στην ευρύτερη περιοχή της Ευρώπης-Μ. Ανατολής- Αφρικής (EMEA), κατά τη διάρκεια του Panduit Eastern Europe Partner Forum 2019.

Το τριήμερο Panduit Eastern Europe Partner Forum απευθυνόταν στους συνεργάτες της Panduit, με βασικό στόχο την παρουσίαση νέων τεχνολογιών και τη χάραξη στρατηγικής, με σκοπό να ανταπεξέλθουν οι συμμετέχοντες επιτυχώς στις προσκλήσεις της νέας ψηφιακής εποχής. Το συνέδριο διεξήχθη στη Σλοβενία παρουσία στελεχών εταιρειών-συνεργατών της Panduit.

Στο Forum συμμετείχαν εννέα διακεκριμένες εταιρείες του χώρου από Ελλάδα και Κύπρο, συνοδευόμενες από την ΚΑΥΚΑΣ η οποία στηρίζει συνεχώς τη συνεργασία και επενδύει στην ανάπτυξη των συνεργατών της. Ο Παναγιώτης Βουνός, ICT Manager της ΚΑΥΚΑΣ ήταν ένας εκ των κεντρικών ομιλητών του συνεδρίου και εστίασε με την ομιλία του στη στρατηγική προσέγγιση μεγάλων έργων ICT, με κύριο στόχο την επίτευξη των επιχειρησιακών στόχων των τελικών χρηστών.

Η Μαρίκα Λάμπρου δήλωσε, μεταξύ άλλων, κατά τη διάρκεια της απονομής: «… Η Panduit αποτελεί στρατηγικό μας συνεργάτη στην αντιμετώπιση των πιο κρίσιμων προκλήσεων στο επιχειρησιακό περιβάλλον των κέντρων δεδομένων. Επενδύουμε σταθερά και συστηματικά  στη συνέχιση αυτής της μακροχρόνιας και εποικοδομητικής συνεργασίας».