Ο Νίκος Χριστοδούλου, Γενικός Διευθυντής Λειτουργικής Στήριξης Τράπεζας & Ομίλου και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Εθνικής Τράπεζας αποχωρεί, σύμφωνα με πληροφορίες, από την τράπεζα στο τέλος του μήνα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, πρόκειται να μετακινηθεί στην Deloitte, όπου θα αναλάβει διευθυντική θέση consulting, υποστηρίζοντας συμβουλευτικά τις εταιρείες στις δράσεις ψηφιακού μετασχηματισμού τους. Ο Νίκος Χριστοδούλου κατείχε τη θέση του COO στην τράπεζα από το Σεπτέμβριο του 2016, ενώ διετέλεσε Γενικός Διευθυντής Πληροφορικής της Τράπεζας και του Ομίλου (Group CIO) από το Σεπτέμβριο του 2013. Εντάχθηκε στην Εθνική Τράπεζα το Νοέμβριο του 2011 ως Βοηθός Γενικός Διευθυντής Πληροφορικής της Τράπεζας και του Ομίλου.

Πριν ενταχθεί στην Εθνική Τράπεζα ήταν εταίρος (Partner) στην διεθνή εταιρεία συμβούλων επιχειρήσεων και τεχνολογίας Accenture, επικεφαλής των συμβουλευτικών υπηρεσιών της εταιρείας στην Ελλάδα. Ήταν επίσης επικεφαλής των υπηρεσιών στον χρηματοπιστωτικό τομέα. Διατέλεσε επίσης πρόεδρος του Ελληνικού Ινστιτούτου Πληροφορικής και Επικοινωνιών της ΕΕΔΕ, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ICAP και της συμβουλευτικής επιτροπής της εταιρείας επιχειρηματικών συμμετοχών Attica Ventures, πρόεδρος του παρατηρητηρίου για την Κοινωνία της Πληροφορίας για τέσσερα έτη και πρόεδρος των ψηφιακών ενισχύσεων ΑΕ για δύο έτη.