Η Revolut αποκάλυψε τα σχέδια της για πλήρεις υπηρεσίες τρεχούμενων λογαριασμών, καταναλωτικά δάνεια και μηδενικές προμήθειες για διαπραγμάτευση μετοχών, δεδομένου ότι η fintech με έδρα το Λονδίνο διαθέτει πλέον ευρωπαϊκή τραπεζική άδεια.

Η Revolut θα ξεκινήσει την εφαρμογή της άδειας το προσεχές έτος, αρχικά με στόχο τις μικρότερες ευρωπαϊκές χώρες, πριν τελικά μεταβιβάσει την τραπεζική άδεια σε βασικές αγορές, συμπεριλαμβανομένου του Ηνωμένου Βασιλείου, της Γαλλίας, της Γερμανίας και της Πολωνίας. Η νέα τραπεζική άδεια θα επιτρέψει στους πελάτες της Revolut να ξεκινήσουν την κατάθεση των μισθών τους, που θα προστατευθούν μέχρι και 100.000 ευρώ στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Ασφάλισης Καταθέσεων. H Revolut θα αρχίσει επίσης να εργάζεται για την παροχή υπεραναλήψεων (overdrafts), προσωπικών και επιχειρηματικών δανείων σε ανταγωνιστικές τιμές σε σύγκριση με τους παραδοσιακούς δανειστές.

Εκτός από την έναρξη των διεθνών αγορών και το χτίσιμο μιας πλατφόρμας διαπραγμάτευσης μετοχών χωρίς προμήθειες, ένας από τους βασικούς τομείς εστίασης για την εταιρεία είναι να εισέλθει στον δανεισμό. Η Revolut σχεδιάζει να προσφέρει πρωτότυπες διευκολύνσεις υπερανάληψης καθώς και προσωπικά και επιχειρηματικά δάνεια σε ανταγωνιστικές τιμές. Η Revolut ανακοίνωσε επίσης την πρόθεσή της να επεκταθεί πέρα από τα σύνορα της Ευρώπης, με τις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά, τη Σιγκαπούρη, την Ιαπωνία, την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία να αναμένεται να ξεκινήσουν στις αρχές του 2019. Η παγκόσμια επέκταση θα επιτρέψει στους πελάτες της Revolut στην Ελλάδα και την Ευρώπη να αποκτήσουν τοπικό λογαριασμό σε όλες τις νέες αγορές, ακόμη και να στείλουν δωρεάν και άμεσα εμβάσματα σε αυτές τις χώρες.